21 Aralık 2011 Çarşamba

FİRST LOVE - İLK AŞK




Güzel bir komedi filmi ayrıca bende özel bir yere sahip çünkü izlediğim ilk tayland yapımı bir film dikkatimi ne çekti biliyor musunuz taylanlılar koreliler ile türklerin karışımı gibi sanki ada bana öyle geldi :))

filmin adındanda anlaşıldığı gibi İLK AŞKI anlatan bir filmin filmin içinde ilk aşkın nasıl bir şey olduğunu ve bizim hayatımızda ki yerini anlatılıyor . film biraz dizi havasında olmuş dizi olsaydıda güzel olurdu diye düşünüyorum konsu çok güzel çoğu film ve dizlerde işlenen bir konu ama insan sanki ilk defa böyle bir şey izliyormuş gibi oluyor güzel bir film :))


KONUYA gelecek olursak kısaca ; kızımız okulun çirkin kızlarından , ama birgün okula yeni gelen bir erkek öğrenci kızmızın değişimine neden olacaktır . çünkü o erkek öğrenci kızımızın ilk aşkı :D
bu arada çocukta aşık olunmuycak gibi değilki yani resmen yakışıklılık akıyo çocuktan yakışıklılık bir yana hem kibar hemde kızımıza çok iyi davranıyor :))

sanırım beni filme bağlayan ilk aşkın çok masum bir şekilde anlatılışıydı . ve de iki oyuncununda birbirine uyumlarıydı :)
KARAKTERLERDEN bahsedecek olursak***

spoiller dikkat !!!
 


kızımızın meşur ilk aşkı :)

başka bir okuldan kızımızın okuluna geçen futbolda çok iyi olan ama bazı nedenlerden dolayı oynamayan biri. kızımıza çok yardımı dokunmuştur ayrıca kızımız ilklerde çok çirkinken bile ona kötü davranmamıştır.
yani kısacası kibar biridir hatta kızımıza gün geçtikçe aşık olacaktır ....




normal orta düzeyli bir ailenin büyük kızıdır annesi ile kız kardeşine hiç benzemez annesi sürekli onu babasına benzetmektedir. kız kardeşi onu sürekli görüntüsünden dolayı dalga geçer .bir gün bizim çocuk ile karşılaşır ve o anda ona aşık olur kendisinin çirkin olduğunun oda farkındadır . hatta burdaki resimde yine  filmi izleyenler varsa onlar bilir rengi filan bi garipti esmer desen değil kumral desen hiç değil biyle esmer le kırmızı arası birşey gibiydi ( an sonra koyacağım resimde güzel hali ile çirkin hali arasında ki fark var orda ne demek istediğimi anlarsınız )

BAKINIZ****

kızımızın zamanla , büyüdükçe rengi açılır ve okulun güzel kızları arasında yerin alır. alah aşkına bakar mısınız soldaki halinden sağdaki haline nasıl geldi ki insan düşünmüyor değil hani :)
ama gerçektende çok güzel olur ve bizim oğlanın en yakın arkadaşı bile bu kıza aşık olur ve çıkma teklifi eder daha sonra da kızımız bir yanlış anlaşılmadan dolayı kabul eder . bizim çozuk kıza aşık olsuğu halde oğlana söz verdiği için kızla çıkamaz .


film boyunca bu kadına çok güldüm davranışaları , kendini çok güzel sanması filan komediydi :) bizim kıza ve tayfasına yardım eden kişi bu teyze okulda ingilizce öğretmeni ve okulun benden hocasına aşık hocada okulun en güzel öğretmenine aşık bunların hikayeside çok güzeldi en sonunda öğretmenle evelenmesi filan çok güzeldi bunların hikayeleride bizim kız ile oğlanın hikayesine benziyor hemen hemen :)




bunlarda kızımızın en yakın arkadaşları ... çok komikler değil mi  :)


BUNLARDA BENDEN :)))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder