24 Nisan 2012 Salı

SKİP BEAT -- Extravagant Challenge



Extravagant Challenge yani diğer adı ile skip beat bir animeden uyarlama tayvan dizisidir şuana kadar 15 bölüm yayınlandı çoğu kişi 2. sezonunun olduğunu söylese de ne zaman çıkar bilinmez...

konusunu geçmeden önce kendi düşüncelerimi söylemek gerekirse eğlenceli bir dizi olmuş özellikle başroldeki kızın saçma hareketleri filan şirinlik katmış . aynı zamanda tanıdık kore sanatçıları olduğu için pek yabancı gelmiyor ama bir türlü şu konuşmalarına alışamadım sanki kulak tırmalıyor gibi çok itici geliyor bana , bu yüzden ilklerde izlememek için dirensem de en sonunda dayanamayıp izledim :)
şuana kadar sadece 10 bölüm türkçeye çevrildiği için diğer bölümlerde ne olacağını bilmiyorum :)







KONUSU....,


Adı: Extravagant Challenge (R Hua Li De Tiao Zhan )
İngilizce Adları: Extravagant Challenge / Skip beat
Tür: Romantik, Komedi
Ülke: Tayvan ve Kore
Bölüm Sayısı: 15
Yayınlandığı kanal: GTV/FTV
Oyucular:
Ivy Chen
Choi Si Won
Lee Dong Hae
Konusu: 16 yaşındaki Gong Xi müzik dünyasında büyük bir yıldız haline gelmeye çalışan erkek arkadaşı Po Shang'a destek olmak için tüm hayatını ona adar. Ancak Bu Po Shang için Gong Xi farklıdır. Bir gün aniden Po Shang,Gong Xi'dan ayrılır. Gong Xi'de ondan intikam almak ister ve eğlence dünyasına girip ondan daha başarılı olmaya karar verir. Ajansta başarılı bir oyuncu olan Dun He Lian ile karşılaşır. Dun He Lian , Gong Xi'yı daha başarılı olması için teşvik eder. Bu arada Po Shang da Gong Xi'yu geri kazanmaya karar verir. Gong Xi nasıl bir intikam istemektedir??

alıntıdır.(yeppudaa)











spoiler içere bilir :)


KARAKTERLER



Gong Xi


Tüm hayatını Bu Po Shang'ı mutlu etmek için çabalamıştır resmen .Bu Po Shang ile birlikte büyümüş ancak Bu Po Shang onu hizmetçi gibi görmektedir .küçüklükten beri Bu Po Shang 'ı sevmiştir taki
Bu Po Shang ünlü olduktan sonra onu istemeyip arkasından onun hakkında dediklerini duyduktan sonra içindeki bütün şeytanlar dışarı çıkmıştır ( en sevdiğimde bu küçük şeytancıklardı ya çıktıklarında insanlar filan hemen ürperiyorlardı )
Bu Po Shang'ın dediklerini duyduktan sonra intikam için ünlü olmaya karar vermiş ve Dun He Lian 'ın da bağlı oluğu bir şirkete girer . ve olaylar gelişmeye başlar ...




Dun He Lian

İşinde bir numaradır kendileri :)
bir numara olmasına rağmen işini ciddiye almayan birini gördüğünde  ne olursa olsun azarlamadan bırakmaz .
en çok aranan oyuncudur .oyunculuğu o kadar iyiki karşısındakini bile yönetiyor :)
ülkenin en iyi starıdır aynı zamanda da Bu Po Shang onu rakip olarak görmektedir (hoş o daha Bu Po Shang ı tanımıyordur bile ... ne gülmüştür bu sahnede gong xi  ,Bu Po Shang dan bahsettiğinde tanımadığı için internetten bakmıştı :) )





Bu Po Shang


yeni yeni star olmuştur. star olduktan sonra bir havalar bir havalar arada dövesim geldi valla ..:)
o sıcak yatağında yatıp  hayranları ile uğraşa koysun gong xi arkasından ne intikam planlar yapıyor haberi yok :D

                  Bu Po Shang   ailesi ile kavga ettikten sonra gong xi 'yide alıp ünlü olmak için evden kaçar . ancak gong xi 'yi sadece evini temizlesin o sanatçı olmaya çalışırken ev kirasını ödesin diye yanında getirmiştir .





şu pembe eşofmanlarda ayrı bir komediydi ya tamam pembe neyse de birde parlıyordu :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder