28 Aralık 2011 Çarşamba

MY LİTTLE BRİDE






bu filmi her hatırlayışımda yüzümde bir gülücük oluyor şuan bile gülüyorum :))))

şuana kadar izlediğim en komik ve güzel bir dizi konusu biraz farklı ama insanı memnun ediyor :))
çok uzun zaman önce izlememe rağmen bazı sahneleri hiç unutamıyorum yaa gülmekten alt yazılarını kaçırmıştım sonrada geriye aldım ben hala gülüyorum tabi ,:))) o sahnelerden de bahsedicim ama öncelikle filmin konusundan bahsetsek iyi olur

FİLMİN KONUSU
Manevi büyük babasının hastalandığı haberiyle yurt dışındaki eğitimini bırakıp apar topar Kore’ye dönen Sangmin’i (Rae-won Kim) havaalanında karşılamaya beraber büyüdükleri, ondan yaşça çok küçük olan lise öğrencisi Boeun (Geun-yeong Mun) gelir.Çocukluğundan beri şımarık, çapkın ve sapık özelliklerini üzerinde taşıyan Sangmin dönüş yolculuğundaki uçakta ve havaalanında bile bu huyundan vazgeçmez. Sangmin ve Boeun eve vardıklarında, büyük babanın hastalığından daha büyük bir şokla karşılaşacaklardır.
Boeun’un büyük babası Sangmin’in ninesine karşı hislerine rağmen, eski bir dostu ve de silah arkadaşı olan Sangmin’in büyük babası ile çocuklarını evlendirmek üzere bir antlaşma yapmıştır fakat her ikisinin de erkek evladı olduğu için anlaşma bir sonraki nesil için, yani torunları için geçerli olmuştur.Sangmin’in büyük babasına verdiği sözü tutabilmek ve öldükten sonra onun yüzüne bakabilmek için ne olursa olsun Sangmin ve Boeun’nun evlenmesini sağlıcak.Bu uğurda her türlü hileye başvurmaktan çekinmeyecektir.
Boeun’nun annesi küçük yaştaki kızının bu şekilde evlenmesine razı değilse de geleneksel ailede kocalarının babalarına karşı çıkamayacağını bildiğinden, gönülsüz evliliğe razı olacaktır.Sangmin için gece hayatı, özgür yaşam ve sınırsız kadın hayalinden vazgeçmek anlamına gelecek olan bu evlilik kesinlikle kabul edilemezdir.Boeun ise okuluna devam etmek, kendi yaşıtları olan insanlarla ilişki kurmak için ve küçüklüğünden beridir tanıdığı Sangmin’nin güvenilmezliğinden dolayı bu evliliği kesinlikle istemesede büyük babaları onlardan daha zeki ve tilki olduğu için kendilerini evlenmiş bulurlar.
Ev içerisinde evcili oynayan bu çift dışarıda birbirlerinden bağımsız hareket edeceklerdir.Tabi birbirlerine alışana

kadar.



EVET KONUDAN BAHSETTİĞİME GÖRE ŞU AKLIMDA KALAN SAHNELERİ SÖYLEYEYİM



MANYAK YA DEDİĞİ LAFA BAK :D HAHAHHA


*** İLK BAŞTA KIZIMIZ OĞLUMUZU ALMAYA GİTTİĞİNDE KIZA BAŞKA BİR ŞEHİRDEN HEDİYE OLARAK SÜTYEN GETİRMİŞ . DAKiKA BİR GOL BİR OLDU RESMEN TABİ BEN GÜLMEKTEN KOPTUM :))))




****SONRA KIZIMIZ İLE OĞLUMUZ EVLENDİKTEN SONRA GERÇEKLEŞEN BİR OLAY KIZIMIZ YEMEK Mİ NE YAPIYORDU YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM SONRA BİRDEN OĞLAN BANYODAN HAVLUYLA ÇIKTI SONRA KIZ TABİ BAKAMADI . OĞLANDA KIZI KORKUTMAK İÇİN AÇARIM BAK FİLAN DİYE TEHDİT EDİYOR YAA GÖRMENİZ LAZIM KOPTUM . BUDA DAKİKA BİR GOL İKİ :)))



****VE SON SAHNEDE BÜTÜN OKULUN ÖNÜNDE KIZIN KOCASI OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİ SAHNE ONDA KOPMADIM RESMEN BEN DEKİ CÜMLELER SÖYLE '' AYYY ÇOK TATLI YAA OFF OFF '' :)))

****VE FİLMİN FİNAL SAHNESİNDE BUNLARIN ÇOCUKLARI FİLAN OLMUŞ YANİ BAYA YAŞLANMIŞLAR .SON SANİYELERDE BİLE GOL ATTI FİLM RESMEN YAA :)))



KARAKTERLERDEN BAHSEDECEK OLURSAK


lise öğrencisi olan Bouen yıllardır kardeşi bildiği kendinden 7 yaş büyük Sangmin ile evlenmek zorunda kalır. bir yandan evli bir kadınken bir yandan da henüz lise öğrencisidir .




ikiside büyük babasının isteği üzerine evlenirler ancak 1 şart vardır aralarında herhangi bir şey olmayacaktır birde bunun üzerine sangmin , bouen in okuluna öğretmen olarak gelir .))



sangmin , üniversiteden yeni mezun olmuştur . bouen in okuluna öğretmen olarak atanmıştır . biraz sapık gibi gelebilir ama hiçte öyle biri değildir ayrıca bouen e aşıktır :)








izlemenizi tavsiye ederim çok güzel eğlenceli bir film :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder